• SZERELEM
  • KAPCSOLAT
  • PUSZI
  • HEPIEND
  • TÖKÉLETES
  • TÖKÉLETES
  • CSÓK
  • ÖREGEK
  • SZENVEDÉLY
  • KAPCSOLAT

TÁRSKERESŐ VEZETŐJE

HEPIEND TÁRSKERESŐ IRODA

IRODA, AMI MÁS, MINT A TÖBBI!

Kovacsik Tünde

párkapcsolati coach és házassági tanácsadó vagyok, a Hepiend Társkereső Iroda megálmodója, tulajdonosa és dolgozója egy személyben.

Köszöntelek honlapomon !

Feltételezem, hogy szingli vagy és  keresed életed párját!


Nincs reggel, mikor felébredsz jó reggelt kívánjon? Nincs, aki mikor elindulsz otthonról azt mondja: Vigyázz magadra!  Aki várja, hogy hazaérj és megkérdezze: Milyen volt a napod?

Akkor úgy gondolom, hiányzik egy társ az életedből, akivel szívesen megosztanád örömöd, bánatod. Valaki, akihez jó odabújni, aki megvigasztal,  ha szomorú vagy.

Tudom, mit érzel! Tudom, mert én is jártam abban a cipőben, amiben Te, most! Bár mostani párommal több, mint 30 éve vagyunk együtt, van egy közös gyermekünk, de élénken emlékszem azokra az időkre, amikor még nem ismertem Őt! 

Fiatalon férjhez mentem (22 évesen), 6 év együtt járás után, az életem első udvarlójához, pasijához. Nem sikerült! Abban az időben sajnos még nem volt divat a próbaházasság! Faluhelyen laktunk, ha összeálltunk volna, mint a mákos tészta, alaposan  kiverte volna a biztosítékot a családban, meg a faluban is!   (Pedig a puding próbája az evés… :))

Majd 3 év házasság után, közös megegyezéssel elváltunk. Elköltöztem Kecskemétre, új élet, új munkahely, új környezet! Jó volt, élveztem egy darabig…., hogy azt csinálok, amit akarok, akkor, amikor akarom, senkihez nem kell alkalmazkodnom!

Egy idő után azonban egyre jobban hiányzott valaki, aki mikor hazaér, azt mondja: hiányoztál! Az életem a munkahely és az otthon között zajlott. Irigykedve néztem a boldog párokat az utcán, buszon, ahogyan összebújva, egymást átölelve beszélgetnek, sétálnak.

Ha valaki nekem akkor azt mondja: 

Figyelj, gyere el hozzám! Beszélgessünk egy jót, hogy megismerjelek! Majd megkeresem, ill. közösen kiválasztjuk a hozzád illő, neked megfelelő partnert, csak mondd el, milyen társat szeretnél magad mellé! Hogy nézzen ki, milyen tulajdonságai legyenek, hány éves, milyen magas legyen, gyermeke lehet-e, szeretne-e még, stb., stb., ? Ja és tutira megyünk: vagyis, ha szeretném, csak akkor mutat be neki, ha a partnerjelölt számára is én vagyok az, akit keres! Vagyis, ha kölcsönös a szimpátia a fotók és a kérdésekre adott válaszok alapján!


Mind ezt maximális diszkrécióval, mert csak az érintettek szereznek róla tudomást!!! Megszervezi az első randevút (Igény esetén a randi első órája nála, az irodában, az ő közreműködésével!), ha szeretném, előtte  még találkozunk és megbeszéljük, hogyan viselkedjek, öltözzek fel, miről beszéljek és főleg, miről NE beszéljek, hogy nagy valószínűség szerint legyen második randevú is. Szerinted…..?! Mit mondtam volna?

Sajnos akkor még nem volt ilyen lehetőség! 

Viszont TE, aki most olvasod e sorokat, már tudod, hogy vagyok, hogy van a


HEPIEND TÁRSKERESŐ IRODA  Kecskeméten!!! 

Tudom, hogy az egyedüllét rengeteg embert érint! Kamasz korom óta (ami lássuk be, igen-igen régen volt :) semmi nem érdekel jobban, mint az emberi kapcsolatok, nők és férfiak gondolkodásának, viselkedésének  különbözősége, két ember között a szerelem, vonzalom kialakulásának miértje, hogyan-ja, pszichológiája. 27 éves pedagógus pályafutásom alatt, sok szülő osztotta meg velem, különböző élethelyzetekből adódó párkapcsolati gondját. Majd 6 éves ingatlan értékesítői tevékenységem során rengeteg ügyféllel találkoztam, akik közül sokan elmondták: hiába van meg szinte mindenük, fájdalmasan hiányzik egy TÁRS az életükből! Nagyon szerettem volna segíteni nekik ez ügyben is, de akkor még nem állt módomban.

Később, az addigi ismereteimet, élettapasztalatomat, emberismeretemet, kiegészítettem egy párkapcsolati coach és házassági tanácsadó végzettséggel, a párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetnél.  


Nagyon régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy megvalósítom legfontosabb, bakancslistás álmomat, vágyamat, ezért 2017. Június elsején (Tünde névnapon :-)) megnyitottam,  elsősorban Kecskemét és környékbeliek számára, Társkereső Irodámat HEPIEND néven.


Célom:  

hogy sok, boldog pár mondhassa el:  Az első , közös vonás a sorsunkban az, hogy mindketten a Hepiend Társkereső Irodát választottuk.......! 


Azt nem ígérem, hogy a herceged alatt lesz egy fehér ló, a hercegnőd pedig egy földre szállt angyal lesz, garanciát sem vállalhatok a biztos ,,befutóra,,  de abban biztos lehetsz, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy az irodám közreműködésével megtaláld a hozzád leginkább illő, elképzeléseidnek megfelelő, független társkeresőt, akinek eddigi életének talán legszebb napja lesz, mikor Téged megismer.....!

 

Hepiend Társkereső Iroda

Hepiend Társkereső Iroda

Cím: Kecskemét, Szolnoki út 23

II.emelet 14

Ügyfélfogadás: előzetes időpont egyeztetéssel!

Telefon: 06/20 9 353 259

honlap: www.kovacsiktunde.hu

             www.hepiend.com