• SZERELEM
 • KAPCSOLAT
 • PUSZI
 • HEPIEND
 • TÖKÉLETES
 • TÖKÉLETES
 • CSÓK
 • ÖREGEK
 • SZENVEDÉLY
 • KAPCSOLAT

AZ IRODA MŰKÖDÉSE

TÁRSKERESŐ IRODA, AMI MÁS, MINT A TÖBBI!

 

"Valaki kell, nekem is, aki csak az enyém és társ egy életen át........!"

Így szól a régi sláger, ami azt gondolom ma is (sőt, amíg ember él a Földön) mindenki elénekelhetné ezt a nagyon igaz megállapítást. Ha a Te életedből még hiányzik az a ,,VALAKI,, szeretettel várlak Téged a Hepiend Társkereső Irodámban!

 

Megszámlálhatatlan mennyiségű internetes társkereső-közvetítő irodával lehet találkozni a neten és legalább annyi csalódott, kiábrándult párkeresővel. Te hasonló cipőben jársz??? Nem bízol ebben a személytelen, megbízhatatlan világban?

Erre a helyzetre kínálok Neked megoldást a hagyományos társközvetítéssel.

(Valamint a www.alarcoknelkul.hu  leinformált, megbízható, internetes társkeresési lehetőséggel, ahol az irodavezető (személyem) garanciát vállal a tagok személyének valódiságáért!

Ennek részleteiről, az INTERNETES TÁRSKERESÉS menüpont alatt olvashatsz.)

 

 

MIKOR ELŐSZÖR TALÁLKOZUNK:

Az irodám (ami csak nevében iroda, hangulatában inkább egy nappalira emlékeztet) Kecskemét belvárosában, a Postához közel, egy irodaház első emeletén található. Parkolási lehetőség az épület előtt (egyirányú utca, mindig van hely, de 18 óráig fizetős), ha kocsival jössz.

 

 

Az első alkalommal (Telefonos időpont egyeztetés után!), ha megtisztelsz bizalmaddal, egy finom kávé, tea, vagy üdítő mellett, barátságos, otthonos környezetben, egy jót beszélgetünk RÓLAD, elképzeléseidről, leendő PÁRODRÓL. Ezekkel kapcsolatban sok-sok kérdést fogok feltenni. Szeretnélek a lehetőségekhez képest, amennyire csak lehet megismerni Téged,  valamint , minél pontosabb képet kapni arról, hogy milyennek képzeled el a számodra ideális társat.

 

Beszélgetni fogunk arról, szerinted miért vagy most szingli, hogyan lehet ezen változtatni? Kell-e Neked változni a siker érdekében??? stb.. Persze, egy lépést már megtettél a változás irányába azzal, hogy eljöttél hozzám! :-) Bármiről kérdezhetsz, ami Téged érdekel ebben a témakörben amire kíváncsi vagy és én legjobb tudásom szerint fogok Neked segítő szándékkal válaszolni! Számomra nincs, nem lesz tabu téma!

 

Jó lenne, ha hoznál magaddal néhány 1 évnél nem régebbi fotót, melyek között van egész alakos is! Amennyiben nem megoldható, semmi gond,  akkor én  készítek rólad képeket az irodában. 

 

Ezek bekerülnek az albumba, melyben a fotók mellett keresztnév, életkor és magasság van megjelölve.

Aláírunk egy szerződést az együttműködésünkről, majd kezedbe kapod az ellenkező nem albumát, melyből kiválaszthatod aki, vagy akik szimpatikusak számodra. 

Mikor megvannak a jelöltek, előveszem a kiválasztottak mappáit és részletes (,de természetesen csak publikus) információkat mondok róluk, illetve az általuk elképzelt partnerjelöltekről.

Ekkor valószínűleg szűkülni fog a kör. Aki minden (vagy sok) tekintetben megfelel az elképzeléseidnek, ill. Te is megfelelsz az Ő elvárásainak, vele  (vagy velük) fogjuk, vagy fogod  felvenni a kapcsolatot!

Ez a találkozó kb. 1,5- 2 órát fog igénybe venni.

 

 

A

  Hepiend Iroda 

 megbízható társkereső!!!


 Minden esetben, minden tagsági formában:

személyes találkozáson alapul!

 

Ez azt jelenti, hogy:

 • MINDEN párkeresővel, (attól függetlenül, hogy melyik tagsági formát választják) SZEMÉLYESEN találkozom, beszélgetek, mielőtt az iroda tagja lesz!
 • A hagyományos társkeresésre regisztrált tagok  saját KÉRÉSRE igen, de egyébként  a honlapon, interneten nem láthatóak, nézhetőek!
 • Kapcsolat felvételhez, a hagyományos társközvetítésben, az információkat az iroda szolgáltatja.
 • Az irodában, csak az ellenkező nem albumába van betekintési lehetőség!
 • Természetesen, ami az irodában közöttünk elhangzik és nem publikus információ, az ott is marad.....

Tehát mindent megteszek annak  érdekében, hogy ügyfeleimnek biztosítsam a diszkrét, korrekt,  megbízható  ügyintézést! 

 

 


KovacsikTünde: 06/20 9 353 259

 

ÜZENET


Hepiend Társkereső Iroda

Hepiend Társkereső Iroda

Cím: Kecskemét, László Károly u. 16 

I.emelet 114

18-as kapucsengő

Ügyfélfogadás: előzetes időpont egyeztetéssel

Telefon: 06/20 9 353 259

honlap: www.kovacsiktunde.hu

             www.hepiend.com