Hepiend Társkereső Iroda

Hepiend Társkereső Iroda

Cím: Kecskemét, László Károly u. 16 

I.emelet 114

18-as kapucsengő

Ügyfélfogadás: előzetes időpont egyeztetéssel

Telefon: 06/20 9 353 259

honlap: www.kovacsiktunde.hu

             www.hepiend.com

RAPID RANDI

Magányos vagy, de nincs sok időd a társkeresésre? Szeretnél egy óra alatt, hat randit lebonyolítani magyarázkodás nélkül? Kínosnak tartod közölni a partnereddel, hogy nem szeretnél vele többször találkozni? Amennyiben a válaszod e kérdésekre: IGEN, akkor jó helyen jársz, a Rapid Randit Neked találták ki!

Nézzük meg, hogyan néz ki ez az ismerkedési forma a gyakorlatban:

A meghirdetett időpontban, Kecskeméten, a megbeszélt helyen érkeznek a korábban beregisztrált, egyedülálló párkeresők: 6 hölgy, 6 úr, 6 asztal. A megérkezést követően mindenki kap egy kitűzőt a keresztnevével, egy sorszámot a sorsoláshoz, ill. egy szimpátia kártyát, melyre feljegyezheti, hogy az adott partnerjelölt, akivel éppen beszélget szimpatikus, vagy sem?!

 

A hölgyek helyet foglalnak egy-egy asztalnál, velük szemben egy-egy úr és indulhat az ismerkedés: 10 percig beszélgetnek egymással (lesznek kisegítő kérdések, ha végkép nem jutna eszükbe semmi ...) az egy asztalnál, egymással szemben ülő párok. A 10 perc leteltét csengőhang fogja jelezni! Ekkor az urak felállnak és egy asztallal arrébb foglalnak helyet, a következő hölggyel szemben. Mikor mindenki beszélgetett mindenkivel, összeszedem a szimpátia lapokat és kiértékelve őket másnap (de legkésőbb 48 órán belül) tájékoztatom egyenként a résztvevőket az eredményről: akik KÖLCSÖNÖSEN bejelölték egymást, azoknak megadom a partner elérhetőségét (teljes név, telefonszám). A továbbiakat már a közreműködésem nélkül intézik…  

 


A találkozó végén kisorsolok a résztvevők között egy üveg finom  pezsgőt! Ha sikeres volt az este, akkor azért, a következő napok valamelyikén legyen mivel ünnepelni a második randevút, ha eredménytelen, akkor pedig vigasztalásként, búfelejtőnek…

Ezen kívül, aki a Rapid Randi után, 1 héten belül VIP HEPIEND tagságot igényel a Hepiend Társkereső Irodában, annak beszámítom a Randi árát a tagsági díjba! 

Ne feledd: 1 óra = 6 randi

Mit veszíthetsz?  Hat ismerkedni vágyó hölggyel /úrral randizhatsz, egy kellemes helyen beszélgetsz egy jót, minden kötelezettség, elvárás nélkül! Nem lesznek felesleges körök, illemből elszenvedett órák és senkit nem kell visszautasítanod! Csak add ÖNMAGAD!  Várlak!Rapid Randi ára: 4E ft./alkalom

Ez az összeg magában foglalja: egy általad választott üdítő, vagy tea, kávé árát, tombolát a pezsgőre, valamint amennyiben nem találtálsz senkit szimpatikusnak, akkor a következő,  korosztályodnak megfelelő Rapid Randira  ingyenes jöhetsz!

FIZETÉS: a helyszínen
, vagy az alábbi számlaszámra történő utalással!
(Egy időpontra, a jelentkezés sorrendjében, 6 hölgy és 6 úr jelentkezését tudom fogadni!) 

Számlaszám: 
11600006-00000000-81237597 Erste Bank

A következő alkalmakra lehet jelentkezni:

Hölgyek, Urak: 30-40 évesig

                         35-45 évesig (+/- egy, két év)

                         45-55 évesig (+/- egy, két év)
                         55-65 évesig (+/- egy, két év)

                         65+

Jelentkezési határidő: NINCS!

Ugyanis amikor jelentkezik egy kategóriára 6 hölgy és 6 úr, akkor fogom velük egyeztetni a számukra megfelelő időpontot !

Vagyis mindenkinél jelentkezni fogok telefonon, hogy megbeszéljük a dátumot, amely minden résztvevő számára megfelelő lesz! (Ez a hétfők helyett keddi, vagy szerdai napok lesznek.)

TÖLTSD KI A
LENTI JELENTKEZÉSI LAPOT,
HOGY LÁSSAM: SZÁMÍTHATOK RÁD!!!


HELYSZÍN:

Kecskemét, Jókai u. 28-30.  Love Caffe Drinkbár


Természetesen a rendezvény ideje alatt,

ZÁRKÖRŰ RENDEZVÉNY 

felirat fog szerepelni a bejárati ajtón! :) 

 

 

 

 

A jelentkezés, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével válik érvényessé!!!

Töltsd ki a jelentkezési lapot és amint meglesz a létszám, jelentkezni fogok, hogy megbeszéljük a Rapid Randi időpontját!

JELENTKEZÉS

NÉV:
ÉLETKOR *:
TELEFONSZÁM *:
e-mail cím *:
KOROSZTÁLY, AMELYEN RÉSZT SZERETNÉL VENNI: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!